Online leestraining: nu ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Het Leesprofs team

Marcel Luijendijk, mede-oprichter Leesprofs & docent  

Marcel Luijendijk oprichter en docent Pro Read.

Als trainer wil ik graag mijn kennis delen. Zo begeleidde ik tijdens mijn loopbaan bij de politie nieuwe agenten in de praktijk. Ook ontwikkelde ik  programma’s voor verschillende scheepvaartbedrijven om medewerkers vaardigheden aan te leren. Met Pro Read en later Leesprofs kon ik opnieuw programma’s ontwikkelen, onder meer om het lezen vanaf  beeldscherm gemakkelijker te maken.

 

Tom van Rijk, Mede-oprichter Leesprofs & docent

Tom van Rijk docent en sales Pro Read leescursussen

Na mijn studie Europese Studies aan de UvA werkte ik lange tijd voor algemene en educatieve uitgeverijen. Tijdens de vele bezoeken aan onderwijsinstellingen viel het me op dat de leesvaardigheid en leesmotivatie vaak te wensen overlaten. Met Leesprofs wil ik graag het lezen bevorderen. Zelf ben ik –uiteraard- een gepassioneerd lezer.

 

René Nieuwmans, Leesprofs docent en e-commerce

Rene Nieuwmans docent en e-commerce Pro Read

Na jarenlang in de (online) reiswereld te hebben gewerkt, kwam Leesprofs op mijn pad. Alhoewel presentaties en rapporten steeds visueler worden: als je tot de details wil doordringen, zal je daarnaast efficiënt en begrijpend stukken moeten lezen. Dat geeft je de voorsprong in kennis. Aan mij de taak mensen hiervan te overtuigen.

 

Ons team bestaat verder uit programmeurs, onderwijskundigen en docenten die klassikale trainingen en live webinars geven of als webcoach klanten begeleiden bij de e-Training.